Solgte nesten halve bygget på få timer – igjen

Byggetrinn to i Moafjæra slo an fra dag én.

moafjæra4
SELGER GODT: Moafjæra byggetrinn 2A er godt i gang med salget. John Arne Hoven ved Eiendomsmegler1 Levanger mener mye av salget går på et godt omdømme fra andre beboere i første byggetrinn.

KILDE/ARTIKKEL: www.innherred.no

Søndag startet Eiendomsmegler1 Levanger opp salget av leilighetene i Moafjæra byggetrinn 2A. Bolig- og næringskomplekset markerer begynnelsen på neste utbyggingsprosjekt etter at første trinn ble ferdigstilt i fjor. Nå bygges det 26 borettslagsleiligheter i trinn 2A, som også får 800 kvadratmeter næringsareal i hele 1. etasje.

– Det er satt av cirka 250 kvadratmeter næringsareal til et spisested i dette byggetrinnet. Vi er i dialog med potensielle aktører, uten at vi kan røpe hvem det er. Målet er å skape et samlingssted for både beboere og næringsaktører og andre gjennom en slik etablering. Det vil være en viktig del av planen med å skape et attraktiv bydel, sier daglig leder Odd Einar Aarmo i Berg Eiendom.

Nesten halvparten

Da første byggetrinn skulle selges, laget meglerne et eget arrangement hvor lokalet på Moan ble tettpakket av nysgjerrige mennesker og potensielle kjøpere. Da solgte de 19 av 42 leiligheter på dag én.

– Denne gangen tror vi at flere visste hva de gikk til, og flere er aktuelle som kjøpere. Mange stiller også godt forberedt i forkant. Vi solgte 12 av 26 leiligheter på åpningsdagen sist søndag. Dermed ligger vi på omtrent 50 prosent av salgsverdien allerede, sier John Arne Hoven i Eiendomsmegler 1 fornøyd.

Byggestart trolig til høsten

Hoven er glad for å få være med på å selge prosjektet, og sier mottakelsen har vært god.

– Det er kjempeartig å jobbe med Moafjæra og Berg Eiendom. Vi vet at de legger sjela i å få til et godt prosjekt, sier Hoven.

– Den faktiske byggestarten er ikke formelt vedtatt, men med denne salgsstarten jobber vi ut fra byggestart til høsten og ferdigstillelse på slutten av 2017, sier Aarmo.

Byggevedtaket vedtas når salget når 70 prosent av salgsverdien. Det er Aarmo trygg på at vil skje i løpet av de kommende månedene.

Satte prisrekord

Prismessig ligger leilighetene på omtrent samme nivå som i første byggetrinn, regnet i kvadratmeterpris. Den gang satte de største leilighetene på 136 kvadratmeter med store takterrasser prisrekord da de passerte sju millioner kroner i salgspris. Ifølge utbyggerne er prisene denne gang i all hovedsak bare prisregulert.

– Vi har nå justert prosjektet litt fra første byggetrinn, og satser på leiligheter fra 79 til 108 kvadratmeter. Forrige gang varierte de fra 63 til 136 kvadratmeter, og vi har sett at mange ønsker seg leiligheter rundt 100 kvadratmeter, sier Aarmo.

 

KILDE/ARTIKKEL: www.innherred.no