Om Moafjæra

 

Som beboer på Moafjæra bor du sentralt, med kort avstand til skole, barnehage, sykehus, butikk m.m., samtidig som du har natur og grøntområder like utenfor døra. Du kan gå turer på de flotte turstiene i området og ta en titt på fuglelivet, eller du kan ta med fiskestanga å gå ned til moloen for å fiske laks og sjøørret. Eller du kan rett og slett bare ta med grillen og en god bok og slå deg ned i det flotte parkanlegget utenfor. Parkanlegget i området vil oppgraderes videre, og det blir mer enn nok av tumleplass for både liten og stor.

Her på Moafjæra satser vi på mangfold, og vi ønsker de unge så vel som de eldre, hjertelig velkommen til et fredelig og idyllisk nabolag. Vi vil skape rom for rekreasjon. Vi vil også ha en bydel som er moderne og med ulike tilbud innen kultur, helse og opplevelser. Boligene ligger dessuten i umiddelbar nærhet til et stort kjøpesenter, og området er preget av masse aktiviteter og folkeliv i løpet av året. Her snakker vi bl.a. om sykkelrittet Tour de Tomtvatnet, som har målstreken like ved vannkanten, hjemmebanen til LFK og idrettsparken som ligger et steinkast unna, og ikke minst de flotte badeplassene i nærheten, som gjør at området tiltrekker seg masse glade mennesker når sola titter frem om sommeren.

På Moafjæra vil vi satse på grønne, rolige omgivelser, hvor det blir godt lagt til rette for de myke trafikantene, samtidig som vi tilby en urban bydel med pulserende liv, hvor du også kan finne en hyggelig restaurant eller kafe som blir det naturlige møtestedet for deg og dine venner.

 

Velkommen til Moafjæra!